Samiti për Ballkanin Perëndimor, liderët e 6 vendeve dhe komisioneri Varhelyi në Tiranë

Gazetari Klevin Muka tregon detaje mbi mbledhjen e liderëve ballkanas që po takohen në kryeqytetin shqiptar me zyrtarin e lartë të BE-së.