Sanksionet perëndimore dëmtojnë Moskën? Pedagogu nga Tokio: E ndihmon Kina

Publikuar më: 24/2/2022, ora 23:48

Sanksionet perëndimore dëmtojnë Moskën? Pedagogu nga Tokio: E ndihmon Kina

Publikuar më: 24/2/2022, ora 23:48

Pedagogu Ilir Kalemaj dhe pedagogu nga Tokio Medlir Mema diskutojnë mbi rolin e Rusisë dhe të Kinës në këtë konflikt.

Sanksionet perëndimore dëmtojnë Moskën? Pedagogu nga Tokio: E ndihmon Kina

Publikuar më: 24/2/2022, ora 23:48

Pedagogu Ilir Kalemaj dhe pedagogu nga Tokio Medlir Mema diskutojnë mbi rolin e Rusisë dhe të Kinës në këtë konflikt.