Sanna Marin mbron jetën e saj private në lot: Jam njeri, kam nevojë të dëfrehem

Publikuar më: 26/8/2022, ora 08:24

Sanna Marin mbron jetën e saj private në lot: Jam njeri, kam nevojë të dëfrehem

Publikuar më: 26/8/2022, ora 08:24

Kryeministrja finlandeze, Sanna Marin, e mbrojti në lot jetën e saj private, të bërë publike sëfundmi në ato që u konsideruan skandale dhe bënë xhiron e botës. Duke folur në qytetin Lahti, 36-vjeçarja u shfaq me sytë e skuqur dhe të mbushur me lot, duke adresuar kritikat që e rrethojnë prej javësh lidhur me videot dhe imazhet e publikuara të saj dhe rrethit të ngushtë në festa dhe momente private.

Sanna Marin mbron jetën e saj private në lot: Jam njeri, kam nevojë të dëfrehem

Publikuar më: 26/8/2022, ora 08:24

Kryeministrja finlandeze, Sanna Marin, e mbrojti në lot jetën e saj private, të bërë publike sëfundmi në ato që u konsideruan skandale dhe bënë xhiron e botës. Duke folur në qytetin Lahti, 36-vjeçarja u shfaq me sytë e skuqur dhe të mbushur me lot, duke adresuar kritikat që e rrethojnë prej javësh lidhur me videot dhe imazhet e publikuara të saj dhe rrethit të ngushtë në festa dhe momente private.