Saranda çel sezonin, zgjerohet paketa turistike për vizitorët vendas dhe të huaj

Publikuar më: 22/5/2022, ora 13:32

Saranda çel sezonin, zgjerohet paketa turistike për vizitorët vendas dhe të huaj

Publikuar më: 22/5/2022, ora 13:32

Me paradën e makinave retro dhe një koncert festiv, bashkia e Sarandës ka çelur zyrtarisht sezonin veror 2022. Ne fakt turistët dhe vizitorët e kanë nisur me herët sezonin ne atë që quhet si perla e rivierës shqiptare.

Saranda çel sezonin, zgjerohet paketa turistike për vizitorët vendas dhe të huaj

Publikuar më: 22/5/2022, ora 13:32

Me paradën e makinave retro dhe një koncert festiv, bashkia e Sarandës ka çelur zyrtarisht sezonin veror 2022. Ne fakt turistët dhe vizitorët e kanë nisur me herët sezonin ne atë që quhet si perla e rivierës shqiptare.