Sarandë, bashkia ka përcaktuar plazhe publike ato më pak të preferuarit

Publikuar më: 24/6/2022, ora 12:41

Sarandë, bashkia ka përcaktuar plazhe publike ato më pak të preferuarit

Publikuar më: 24/6/2022, ora 12:41

Plazhet publike këtë sezon në Sarandë janë të ndarë në 5 të tillë, katër në qytetin e Sarandës dhe një në zonën e Ksamilit. Në Sarandë, 3 zonat si plazhe publike janë përgjatë shëtitores, nga porti deri në afërsi të vendit të quajtur si centrali, një në zonen e pllakave, në lagjen e kodrës, dhe një tjetër në Ksamil.

Sarandë, bashkia ka përcaktuar plazhe publike ato më pak të preferuarit

Publikuar më: 24/6/2022, ora 12:41

Plazhet publike këtë sezon në Sarandë janë të ndarë në 5 të tillë, katër në qytetin e Sarandës dhe një në zonën e Ksamilit. Në Sarandë, 3 zonat si plazhe publike janë përgjatë shëtitores, nga porti deri në afërsi të vendit të quajtur si centrali, një në zonen e pllakave, në lagjen e kodrës, dhe një tjetër në Ksamil.