Sarandë, FNSH ndalon dhjetëra persona, sekuestrohet mbi 1 ton kanabis

FNSH e mbështetur nga policia e Sarandës, ajo e Vlorës dhe Shërbimi Informativ Shtetëror zbarkuan në Sarandë ku janë bërë një serë shoqërimesh në polici te dyshuar për trafik ndërkombëtar të drogës.

Numri i të shoqëruarve ka arritur në mbi 10 persona, ndërsa 8 prej tyre janë shoqëruar nën masa të rrepta sigurie drejte prokurorisë së Krimeve të Rënda.