Sasia e euros në treg nuk justifikon shkallën e forcimit të lekut

Publikuar më: 12/9/2023, ora 12:19

Sasia e euros në treg nuk justifikon shkallën e forcimit të lekut

Publikuar më: 12/9/2023, ora 12:19

Nga turistët, emigrantët që jetojnë jashtë, investimet e huaja dhe eksportet, në gjysmën e parë në vend hynë gati 3.6 miliardë euro. Nga ana tjetër, për të pushuar jashtë dhe blerë mallra nga jashtë nga tregu i këmbimit u tërhoqën gati 2.2 miliardë euro.

Sasia e euros në treg nuk justifikon shkallën e forcimit të lekut

Publikuar më: 12/9/2023, ora 12:19

Nga turistët, emigrantët që jetojnë jashtë, investimet e huaja dhe eksportet, në gjysmën e parë në vend hynë gati 3.6 miliardë euro. Nga ana tjetër, për të pushuar jashtë dhe blerë mallra nga jashtë nga tregu i këmbimit u tërhoqën gati 2.2 miliardë euro.