Savannah Guthrie, gruaja që bëri për ujë të ftohtë presidentin amerikan

E sigurt në vetvete, e vendosur dhe e drejtpërdrejtë. Savannah Guthrie e NBC, gruaja që bëri për ujë të ftohtë presidentin amerikan, Donald Trump, ishte protagonistja e vërtetë e mbrëmjes së të enjtes.