Sazani, ishulli i gjembave

Ky është ishulli i Sazanit. Aktualisht është ishulli i askujt, ishulli i mbetur peng nga historitë e shkuara aty. Por, Sazani mund të jetë ndryshe dhe për këtë A2 ka udhëtuar drejt Vlorës.

Izolimi që pësoi bota në vitin 2020 prej pandemisë për disa riktheu në vëmendje një Shqipëri të izoluar, një vend nga ku nuk mund të dilje. Mendoni një vend brenda një vendi të izoluar. Ai ishte ishulli i Sazanit, një copë toke e ndaluar në Shqipërinë e izoluar.