Së shpejti fond i përbashkët, Shqipëria e Kosova mendojnë për shqiptarët e Malit të Zi

Shqipëria dhe Kosova po punojnë për ngritjen e një fondi të përbashkët për të ndihmuar shqiptarët e Malit të Zi. Ky është një tjetër zotim i nënshkruar në mbledhjen efundit mes dy qeverive.