Seanca e parë gjyqësore në Hagë, Thaçi vetëdeklarohet i pafajshëm për aktakuzën

Doli i qetë në seancën e parë të Gjykatës Speciale. Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, u njoh edhe njëherë me të gjitha pikat e aktakuzës së ngritur nga Prokuroria Speciale për krime lufte dhe kundër njerëzimit, për të cilat pati këtë vetëdeklarim.