Seanca maratonë, qeveria “Rama 3”, programi politik dhe debatet

Publikuar më: 16/9/2021, ora 20:31

Seanca maratonë, qeveria “Rama 3”, programi politik dhe debatet

Publikuar më: 16/9/2021, ora 20:31

Gazetari Ervin Koçi bën një përmbledhje të zhvillimeve në seancën maratonë të Kuvendit, ku kryeministri Edi Rama paraqiti programin qeverisës.