Seancë pa përplasje: Mungon Rama, Basha akuzon dhe ikën para se të vijë Berisha

Përditësuar më: 27/1/2022, ora 16:14

Seancë pa përplasje: Mungon Rama, Basha akuzon dhe ikën para se të vijë Berisha

Përditësuar më: 27/1/2022, ora 16:14

Ndonëse kishte një rend dite të ngarkuar me 13 çështje për diskutim, debati politik në sallë e Kuvendi përfundoi brenda pak minutave. Në mungesë të Edi Ramës dhe lajmit për kthimin e Berishës në sallë, Lulzim Basha mbajti fjalimin e përjavshëm në foltoren e Kuvendit duke akuzuar qeverinë si të korruptuar, e më pas u largua. Kjo bëri që edhe përplasjet politike të mbylleshin shpejt.

Seancë pa përplasje: Mungon Rama, Basha akuzon dhe ikën para se të vijë Berisha

Përditësuar më: 27/1/2022, ora 16:14

Ndonëse kishte një rend dite të ngarkuar me 13 çështje për diskutim, debati politik në sallë e Kuvendi përfundoi brenda pak minutave. Në mungesë të Edi Ramës dhe lajmit për kthimin e Berishës në sallë, Lulzim Basha mbajti fjalimin e përjavshëm në foltoren e Kuvendit duke akuzuar qeverinë si të korruptuar, e më pas u largua. Kjo bëri që edhe përplasjet politike të mbylleshin shpejt.