Seiti: Aftësitë e kufizuara, në Shqipëri nuk ka shërbime për të rriturit

Të ftuar në A2 CNN, Afërdita dhe Erion Seiti, të shoqatës “Ndihmoni jetën””, flasin për iniciativat e tyre në favor të personave me aftësi të kufizuar, si dhe për problematikat që këto persona hasin në përditshmërinë e tyre, ku ende mungon një koordinim institucional për përkrahjen e tyre.