“Sekretet” për ushqime të sigurta – A2

“Sekretet” për ushqime të sigurta

Për dietologen e njohur Blerina Bombaj, mungesa e sigurisë ushqimore shkakton dëme të mëdha.

“Nga një ushqim i pasigurt, mund të pësojmë nga një vizitë rutinë në spital me diarre dhe të vjella, e deri te dështimi i funksionit të organeve vitale si veshkat, apo rruazat e kuqe të gjakut e deri edhe në vdekje”, thotë ajo.