Seks, drogë dhe “rock&roll”, publikohet autobiografia e Elton John

Seks, drogë dhe rock&roll. Autobiografia “Me” e Elton John i ka të gjitha për t’u shndërruar në një “best seller”. Këngëtari legjendë e muzikës pop, sot 72 vjeç, rrëfen jetën e tij, thjeshtë dhe bukur, ashtu siç e ka jetuar. Edhe pse talenti nuk i ka munguar kurrë, bashkë me të edhe dëshira për t’u bërë dikushi, Sir Elton John flet edhe për betejën me familjen, kryesisht të atin që kurrë nuk e pranoi të birin, apo edhe betejat me tabloidet, armiqtë, madje edhe armiqtë.