Sekuestrimi i pasurive të Gjinit, PD: SPAK të shtrijë hetimet te bashkitë që i kanë dhënë tendera

Publikuar më: 30/7/2022, ora 12:59

Sekuestrimi i pasurive të Gjinit, PD: SPAK të shtrijë hetimet te bashkitë që i kanë dhënë tendera

Publikuar më: 30/7/2022, ora 12:59

Antikorrupsioni është një prej sfidave më të forta dhe Partia Demokratike në opozitë e sjell këtë në vëmendje si pikë të dobët të qeverisjes. Teksa përshëndeti vendimin e SPAK për sekuestrimin e pasurive të Anton Gjinajt, tha se hetimet duhet të shkojnë deri te bashkitë socialiste që bashkëpunonin me të.

Sekuestrimi i pasurive të Gjinit, PD: SPAK të shtrijë hetimet te bashkitë që i kanë dhënë tendera

Publikuar më: 30/7/2022, ora 12:59

Antikorrupsioni është një prej sfidave më të forta dhe Partia Demokratike në opozitë e sjell këtë në vëmendje si pikë të dobët të qeverisjes. Teksa përshëndeti vendimin e SPAK për sekuestrimin e pasurive të Anton Gjinajt, tha se hetimet duhet të shkojnë deri te bashkitë socialiste që bashkëpunonin me të.