Sekuestro e parë e OFL, pronat e Altin Hajrit

Një kompleks shërbimesh dhe një pikë karburanti në pronësi të Altin Hajrit, një prej personave të akuzuar për rrëmbimin dhe vrasjen e Jani Prengës, janë dy pasurisë e sekuestruara të parat nga Operacioni Forca e Ligjit, të ndërmarrë pas miratimit të ligjit special nga e Qeverisë.