Sendet e diktaturës, çfarë shenjojnë objektet për të shkuarën?

Kush nuk i mban mend radiot e vjetra që mbanin shqiptarët në kohën e komunizmit, po kasetat me muzikë që u përdorën edhe shumë më vonë, por që sot i gjen vetëm në sirtarët e harruar? Për këto e shumë të tjera Ardian Vehbiu dhe Elidor Mëhilli na ftuan në Akademinë e Shkencave.