Serbia falenderon Moskën: Ruajtja e paqes në veri, e pamundur

Publikuar më: 1/8/2022, ora 16:29

Serbia falenderon Moskën: Ruajtja e paqes në veri, e pamundur

Publikuar më: 1/8/2022, ora 16:29

Bashkimi Europian i bëri thirrje për qetësi të gjithë atyre qe janë të përfshirë në tensionet e fundit mes Kosovës dhe Serbisë, ndërsa përsëriti kërkesën për dialog dhe negociata.

Serbia falenderon Moskën: Ruajtja e paqes në veri, e pamundur

Publikuar më: 1/8/2022, ora 16:29

Bashkimi Europian i bëri thirrje për qetësi të gjithë atyre qe janë të përfshirë në tensionet e fundit mes Kosovës dhe Serbisë, ndërsa përsëriti kërkesën për dialog dhe negociata.