Serbia nënshkruan marrëveshje me Rusinë, Kurti: Kjo duhet të alarmojë Perëndimin

Publikuar më: 24/9/2022, ora 16:52

Serbia nënshkruan marrëveshje me Rusinë, Kurti: Kjo duhet të alarmojë Perëndimin

Publikuar më: 24/9/2022, ora 16:52

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, tha se shtetet perëndimore duhet të alarmohen nga nënshkrimi i një marrëveshjeje për koordinimin e politikave të Jashtme mes Rusisë dhe Serbisë. Marrëveshja u nënshkrua gjatë sesionit të 77-të të Asamblesë së Organizatës së Kombeve të Bashkuara, nga ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Nikola Selakoviç dhe ai i Rusisë, Sergei Lavrov.

Serbia nënshkruan marrëveshje me Rusinë, Kurti: Kjo duhet të alarmojë Perëndimin

Publikuar më: 24/9/2022, ora 16:52

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, tha se shtetet perëndimore duhet të alarmohen nga nënshkrimi i një marrëveshjeje për koordinimin e politikave të Jashtme mes Rusisë dhe Serbisë. Marrëveshja u nënshkrua gjatë sesionit të 77-të të Asamblesë së Organizatës së Kombeve të Bashkuara, nga ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Nikola Selakoviç dhe ai i Rusisë, Sergei Lavrov.