Sërish dronë lufte në Rusi, Ukraina shmang planet e Moskës për vrasjen e Zelenskit

Publikuar më: 1/9/2023, ora 13:03

Sërish dronë lufte në Rusi, Ukraina shmang planet e Moskës për vrasjen e Zelenskit

Publikuar më: 1/9/2023, ora 13:03

Inteligjenca ukrainase njoftoi se ka shmangur atentate dhe plane të ndryshme të Rusisë për të vrarë presidentin Volodymyr Zelensky. Vetë lideri i Kievit komentoi vdekjen e Prigozhin duke thënë se është një shenjë e qartë se bota nuk mund ti besojë më fjalës së Putinit.

Sërish dronë lufte në Rusi, Ukraina shmang planet e Moskës për vrasjen e Zelenskit

Publikuar më: 1/9/2023, ora 13:03

Inteligjenca ukrainase njoftoi se ka shmangur atentate dhe plane të ndryshme të Rusisë për të vrarë presidentin Volodymyr Zelensky. Vetë lideri i Kievit komentoi vdekjen e Prigozhin duke thënë se është një shenjë e qartë se bota nuk mund ti besojë më fjalës së Putinit.