Sërish mësim me turne në Durrës, 15 shkolla ende gërmadha pas tërmetit

Publikuar më: 2/9/2022, ora 12:45

Sërish mësim me turne në Durrës, 15 shkolla ende gërmadha pas tërmetit

Publikuar më: 2/9/2022, ora 12:45

Rindërtimi i objekteve mësimore të dëmtuara nga tërmeti në bashkinë e Durrësit duket se nuk ka ecur me ritmet e duhura. PNUD raporton se nga 20 objekte arsimore që duhet të ndërtohen nga projekti i BE për shkollat, kanë përfunduar 5 objekte dhe dy të tjera janë në faze rindërtimi. Ndërsa 13 objekte janë në pritje të procedurave.

Sërish mësim me turne në Durrës, 15 shkolla ende gërmadha pas tërmetit

Publikuar më: 2/9/2022, ora 12:45

Rindërtimi i objekteve mësimore të dëmtuara nga tërmeti në bashkinë e Durrësit duket se nuk ka ecur me ritmet e duhura. PNUD raporton se nga 20 objekte arsimore që duhet të ndërtohen nga projekti i BE për shkollat, kanë përfunduar 5 objekte dhe dy të tjera janë në faze rindërtimi. Ndërsa 13 objekte janë në pritje të procedurave.