Sërish Primare më 11 dhjetor, Tirana në balotazh me Belind Këlliçin dhe Ilir Alimehmetin

Publikuar më: 5/12/2022, ora 17:09

Sërish Primare më 11 dhjetor, Tirana në balotazh me Belind Këlliçin dhe Ilir Alimehmetin

Publikuar më: 5/12/2022, ora 17:09

Balotazh në Primaret e Tiranës. Belind Këlliçi dhe Ilir Alimehmeti do të përballen me njëri-tjetrin të dielën e 11 dhjetorit, ditën kur do të përcaktohet se cili prej të dyve do të jetë kandidati, i cili do të përfaqësojë opozitën në garën për kreun e ri të Bashkisë së Tiranës.

Sërish Primare më 11 dhjetor, Tirana në balotazh me Belind Këlliçin dhe Ilir Alimehmetin

Publikuar më: 5/12/2022, ora 17:09

Balotazh në Primaret e Tiranës. Belind Këlliçi dhe Ilir Alimehmeti do të përballen me njëri-tjetrin të dielën e 11 dhjetorit, ditën kur do të përcaktohet se cili prej të dyve do të jetë kandidati, i cili do të përfaqësojë opozitën në garën për kreun e ri të Bashkisë së Tiranës.