Sërish raketa drejt centralit bërthamor në Ukrainë, OKB: Jemi të alarmuar

Publikuar më: 12/8/2022, ora 12:51

Sërish raketa drejt centralit bërthamor në Ukrainë, OKB: Jemi të alarmuar

Publikuar më: 12/8/2022, ora 12:51

Sulme të tjera me raketa janë raportuar mbrëmjen e së enjtes dhe mëngjesin e së premtes në drejtim të centralit bërthamor të Zaporizhzhia, mes Rusinë dhe Ukrainën që akuzojnë njëra-tjetrën për përgjegjësinë. Mediat raportojnë se të paktën 10 raketa ranë pranë zyrës dhe stacionit të zjarrfikësve në termocentralin bërthamor më të madh në Europë.

Sërish raketa drejt centralit bërthamor në Ukrainë, OKB: Jemi të alarmuar

Publikuar më: 12/8/2022, ora 12:51

Sulme të tjera me raketa janë raportuar mbrëmjen e së enjtes dhe mëngjesin e së premtes në drejtim të centralit bërthamor të Zaporizhzhia, mes Rusinë dhe Ukrainën që akuzojnë njëra-tjetrën për përgjegjësinë. Mediat raportojnë se të paktën 10 raketa ranë pranë zyrës dhe stacionit të zjarrfikësve në termocentralin bërthamor më të madh në Europë.