Sërish tensione SHBA-Rusi në qiell, Ukraina shkatërron ngarkesën me raketat e Putinit në Krime

Publikuar më: 21/3/2023, ora 12:00

Sërish tensione SHBA-Rusi në qiell, Ukraina shkatërron ngarkesën me raketat e Putinit në Krime

Publikuar më: 21/3/2023, ora 12:00

Tensione në qiellin e Europës. Një avion amerikan B-52 ka survejuar hapësirën pranë kufirit të Kaliningradit, një praktikë që ndodhte prej ditësh, por këtë herë është rrethuar nga bombarduesit rusë Sukhoi 35, në një manovër identifikimi. Gjithçka përfundoi pa incidente, por episodi zbulon një tjetër moment tensioni mes Moskës dhe Uashingtonit, pas rrëzimit të dronit të SHBA-ve në Detin e Zi.

Sërish tensione SHBA-Rusi në qiell, Ukraina shkatërron ngarkesën me raketat e Putinit në Krime

Publikuar më: 21/3/2023, ora 12:00

Tensione në qiellin e Europës. Një avion amerikan B-52 ka survejuar hapësirën pranë kufirit të Kaliningradit, një praktikë që ndodhte prej ditësh, por këtë herë është rrethuar nga bombarduesit rusë Sukhoi 35, në një manovër identifikimi. Gjithçka përfundoi pa incidente, por episodi zbulon një tjetër moment tensioni mes Moskës dhe Uashingtonit, pas rrëzimit të dronit të SHBA-ve në Detin e Zi.