Sesioni i ri parlamentar Balla: Situata në PD të mos bllokojë punën e Kuvendit

Publikuar më: 12/1/2022, ora 16:28

Sesioni i ri parlamentar Balla: Situata në PD të mos bllokojë punën e Kuvendit

Publikuar më: 12/1/2022, ora 16:28

Mazhoranca socialiste kërkon që situata e tensionuar në PD të mos ndikojë në punën e Kuvendit gjatë sesionit të ri parlamentar, sidomos në lidhje me zgjatjen e afatit të vetingut në drejtësi. Numri 1 i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla, foli dhe për mundësinë e shkarkimit të presidentit si dhe zgjedhjen e kreut të ri të shtetit.

Sesioni i ri parlamentar Balla: Situata në PD të mos bllokojë punën e Kuvendit

Publikuar më: 12/1/2022, ora 16:28

Mazhoranca socialiste kërkon që situata e tensionuar në PD të mos ndikojë në punën e Kuvendit gjatë sesionit të ri parlamentar, sidomos në lidhje me zgjatjen e afatit të vetingut në drejtësi. Numri 1 i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla, foli dhe për mundësinë e shkarkimit të presidentit si dhe zgjedhjen e kreut të ri të shtetit.