Sezoni i ri i politikës së vjetër, çfarë na pret mes problemeve dhe debatit?

Publikuar më: 1/9/2023, ora 19:38

Sezoni i ri i politikës së vjetër, çfarë na pret mes problemeve dhe debatit?

Publikuar më: 1/9/2023, ora 19:38

I ftuar në Ditarin e mbrëmjes për të komentuar zhvillimet e fundit ishte politologu Ilir Kalemaj.

Sezoni i ri i politikës së vjetër, çfarë na pret mes problemeve dhe debatit?

Publikuar më: 1/9/2023, ora 19:38

I ftuar në Ditarin e mbrëmjes për të komentuar zhvillimet e fundit ishte politologu Ilir Kalemaj.