Sezoni i ri parlamentar, Luçiano Boçi flet për reformat, aksionin opozitar dhe lokalet 2023

Publikuar më: 7/9/2022, ora 15:17

Sezoni i ri parlamentar, Luçiano Boçi flet për reformat, aksionin opozitar dhe lokalet 2023

Publikuar më: 7/9/2022, ora 15:17

Sezoni i ri parlamentar nisi një ditë më parë, me deputetët që u rikthyen në Kuvend aty ku pritet të ketë zhvillime të rëndësishme. Për reformat, aksionin opozitar dhe zgjedhjet lokale të vitit të ardhshëm, foli në një intervistë me gazetaren e A2 CNN deputeti i PD, Luçiano Boçi.

Sezoni i ri parlamentar, Luçiano Boçi flet për reformat, aksionin opozitar dhe lokalet 2023

Publikuar më: 7/9/2022, ora 15:17

Sezoni i ri parlamentar nisi një ditë më parë, me deputetët që u rikthyen në Kuvend aty ku pritet të ketë zhvillime të rëndësishme. Për reformat, aksionin opozitar dhe zgjedhjet lokale të vitit të ardhshëm, foli në një intervistë me gazetaren e A2 CNN deputeti i PD, Luçiano Boçi.