Sezoni i ri politik, Bardhi kërkon unifikim të demokratëve, PS me sytë nga 2030

Publikuar më: 1/9/2023, ora 16:39

Sezoni i ri politik, Bardhi kërkon unifikim të demokratëve, PS me sytë nga 2030

Publikuar më: 1/9/2023, ora 16:39

Vullneti për të bashkuar demokratët nuk mungon as nga grupimi i Gazment Bardhit. Këtë e bëri të ditur vetë kreu i grupit parlamentar të PD pas mbledhjes së konferencës së kryetarët, i cili zbuloi se ai dhe disa nga kolegët e tij të djathtë po punojnë që t’i jepet fund ndasisë ndërmjet demokratëve.

Sezoni i ri politik, Bardhi kërkon unifikim të demokratëve, PS me sytë nga 2030

Publikuar më: 1/9/2023, ora 16:39

Vullneti për të bashkuar demokratët nuk mungon as nga grupimi i Gazment Bardhit. Këtë e bëri të ditur vetë kreu i grupit parlamentar të PD pas mbledhjes së konferencës së kryetarët, i cili zbuloi se ai dhe disa nga kolegët e tij të djathtë po punojnë që t’i jepet fund ndasisë ndërmjet demokratëve.