Sezoni i ri politik, nisja e parlamentit dhe reformat që pritet të miratohen

Publikuar më: 5/9/2022, ora 11:28

Sezoni i ri politik, nisja e parlamentit dhe reformat që pritet të miratohen

Publikuar më: 5/9/2022, ora 11:28

Gazetari Ervin Koçi sjell më shumë detaje për sezonin e ri parlamentar.