“Sezoni” i zjarreve, Qarku i Korçës me dhe pa mjete zjarrfikëse

Publikuar më: 24/5/2022, ora 16:37

“Sezoni” i zjarreve, Qarku i Korçës me dhe pa mjete zjarrfikëse

Publikuar më: 24/5/2022, ora 16:37

Bashkitë e qarkut të Korçës tashmë kanë hartuar planin e masave për sezonin e verës me qëllim përballimin e situatave të zjarreve që mund të shfaqen, të cilat vitin e kaluar kanë qenë të shpeshta, veçanërisht në zonat pyjore.

“Sezoni” i zjarreve, Qarku i Korçës me dhe pa mjete zjarrfikëse

Publikuar më: 24/5/2022, ora 16:37

Bashkitë e qarkut të Korçës tashmë kanë hartuar planin e masave për sezonin e verës me qëllim përballimin e situatave të zjarreve që mund të shfaqen, të cilat vitin e kaluar kanë qenë të shpeshta, veçanërisht në zonat pyjore.