Sezoni nuk ka të ndalur, në Durrës ndryshon preferenca e turistëve të huaj

Publikuar më: 17/9/2023, ora 16:28

Sezoni nuk ka të ndalur, në Durrës ndryshon preferenca e turistëve të huaj

Publikuar më: 17/9/2023, ora 16:28

Vjeshta duket se nuk ka ndikuar fare në fluskin e turistëve në Durrës. Edhe pse plazhet kanë më pak pushues, një tjetër fashë e turistëve, ato që preferojnë turizmin kulturor dhe historik, kanë prenotuar agjencitë dhe hotelet për muajt shtator dhe tetor.

Sezoni nuk ka të ndalur, në Durrës ndryshon preferenca e turistëve të huaj

Publikuar më: 17/9/2023, ora 16:28

Vjeshta duket se nuk ka ndikuar fare në fluskin e turistëve në Durrës. Edhe pse plazhet kanë më pak pushues, një tjetër fashë e turistëve, ato që preferojnë turizmin kulturor dhe historik, kanë prenotuar agjencitë dhe hotelet për muajt shtator dhe tetor.