Sezoni politik drejt fundit, Metaj: Protesta e 7 korrikut, për hesapet e PD

Publikuar më: 14/7/2022, ora 08:56

Sezoni politik drejt fundit, Metaj: Protesta e 7 korrikut, për hesapet e PD

Publikuar më: 14/7/2022, ora 08:56

Deputetit socialist, Ilir Metaj foli rreth projekteve të fundit të qeverisë në Vlorë, si dhe marrëdhëniet mes kryeministri Rama dhe kryebashkiakut Leli.

Sezoni politik drejt fundit, Metaj: Protesta e 7 korrikut, për hesapet e PD

Publikuar më: 14/7/2022, ora 08:56

Deputetit socialist, Ilir Metaj foli rreth projekteve të fundit të qeverisë në Vlorë, si dhe marrëdhëniet mes kryeministri Rama dhe kryebashkiakut Leli.