Sezoni turistik në Shqipëri në javën e fundit të korrikut dhe fillimin e gushtit

Publikuar më: 29/7/2022, ora 10:21

Sezoni turistik në Shqipëri në javën e fundit të korrikut dhe fillimin e gushtit

Publikuar më: 29/7/2022, ora 10:21

Korrespondentët e A2 CNN raportojnë mbi ecurinë e sezonit turistik në qytete të ndryshme të vendit.

Sezoni turistik në Shqipëri në javën e fundit të korrikut dhe fillimin e gushtit

Publikuar më: 29/7/2022, ora 10:21

Korrespondentët e A2 CNN raportojnë mbi ecurinë e sezonit turistik në qytete të ndryshme të vendit.