Sezoni turistik, nis pastrimi i bregdetit të Durrësit

Publikuar më: 1/5/2022, ora 13:30

Sezoni turistik, nis pastrimi i bregdetit të Durrësit

Publikuar më: 1/5/2022, ora 13:30

Durrësi po përgatitet për nisjen e sezonit turistik. Zyrtarët vendorë thonë se deri më 15 maj do të ketë përfunduar dhe pastrimi i plazhit, por problem sipas tyre mbetet venddepozitimi i tonelatave të leshterikëve.

Sezoni turistik, nis pastrimi i bregdetit të Durrësit

Publikuar më: 1/5/2022, ora 13:30

Durrësi po përgatitet për nisjen e sezonit turistik. Zyrtarët vendorë thonë se deri më 15 maj do të ketë përfunduar dhe pastrimi i plazhit, por problem sipas tyre mbetet venddepozitimi i tonelatave të leshterikëve.