Sezoni veror, Dhërmiu vizitohet më shumë nga të huajt – A2

Sezoni veror, Dhërmiu vizitohet më shumë nga të huajt

Dhërmiu është një nga plazhet e rivierës shqiptare që është vizituar më së shumti nga turistë të huaj këtë sezon veror. Italianë, francezë dhe britanikë kanë shijuar plazhet e Dhërmiut, por edhe bukuritë natyrore të ndërthurura mes maleve dhe bregdetit.