Sezoni veror në pandemi, Bashkia e Himarës dhe bizneset hasin vështirësi

Himara, një nga destinacionet kryesore në vend gjatë stinës së verës, jo vetëm nga turistët vendas, por edhe ata të huaj, duket se këtë vit do të ketë një sezon të vështirë.