Sezoni veror, plazhet e Vlorës me 9 qendra shëndetësore për pushuesit

Publikuar më: 3/7/2022, ora 16:35

Sezoni veror, plazhet e Vlorës me 9 qendra shëndetësore për pushuesit

Publikuar më: 3/7/2022, ora 16:35

Në të gjithë zonën e Vlorës janë hapur 9 qendra të reja shëndetësore në dispozicion të pushuesve. Nga data 15 qershor dhe deri më 15 shtator sfafi mjekësor do t’u shërbejë personave që do të paraqiten në pikat si Zvërnec, Plazh i Vjetër, Radhimë, Orikum, Drimadhes, Dhërmi fshat, Himarë dhe Qeparo.

Sezoni veror, plazhet e Vlorës me 9 qendra shëndetësore për pushuesit

Publikuar më: 3/7/2022, ora 16:35

Në të gjithë zonën e Vlorës janë hapur 9 qendra të reja shëndetësore në dispozicion të pushuesve. Nga data 15 qershor dhe deri më 15 shtator sfafi mjekësor do t’u shërbejë personave që do të paraqiten në pikat si Zvërnec, Plazh i Vjetër, Radhimë, Orikum, Drimadhes, Dhërmi fshat, Himarë dhe Qeparo.