Sezoni veror, Puka prezanton destinacionet turistike

Publikuar më: 14/5/2022, ora 16:29

Sezoni veror, Puka prezanton destinacionet turistike

Publikuar më: 14/5/2022, ora 16:29

Sezoni turistik ka nisur edhe në qytetet dhe zonat tona malore. Puka çeli mikpritjen e turistëve vendas dhe të huaj në një atmosferë festive. Drejtuesit vendor të qytetit shprehen optimist për sezonin veror që sapo ka nisur. Përveç alpinizmit, bukurive natyre dhe zonave turistike, Puka ka prezantuar edhe ushqimet vendase që do të shijojnë pushuesit.

Sezoni veror, Puka prezanton destinacionet turistike

Publikuar më: 14/5/2022, ora 16:29

Sezoni turistik ka nisur edhe në qytetet dhe zonat tona malore. Puka çeli mikpritjen e turistëve vendas dhe të huaj në një atmosferë festive. Drejtuesit vendor të qytetit shprehen optimist për sezonin veror që sapo ka nisur. Përveç alpinizmit, bukurive natyre dhe zonave turistike, Puka ka prezantuar edhe ushqimet vendase që do të shijojnë pushuesit.