Sfida e Kosovës me reciprocitetin, Hoxhaj: BE të ndryshojë qasjen

Publikuar më: 3/8/2022, ora 15:24

Sfida e Kosovës me reciprocitetin, Hoxhaj: BE të ndryshojë qasjen

Publikuar më: 3/8/2022, ora 15:24

Për situatën në Kosovë pas tensioneve të nismës për reciprocitetin, qasjen e aleateve ndaj këtij ngërçi por edhe për proceset integruese jep detaje pedagogu dhe studiuesi Andi Hoxhaj i universitetit të Warwick në Britaninë e Madhe.

Sfida e Kosovës me reciprocitetin, Hoxhaj: BE të ndryshojë qasjen

Publikuar më: 3/8/2022, ora 15:24

Për situatën në Kosovë pas tensioneve të nismës për reciprocitetin, qasjen e aleateve ndaj këtij ngërçi por edhe për proceset integruese jep detaje pedagogu dhe studiuesi Andi Hoxhaj i universitetit të Warwick në Britaninë e Madhe.