Sfida e turizmit, treguesit e qershorit rrisin entuziazmin

Publikuar më: 26/7/2022, ora 15:11

Sfida e turizmit, treguesit e qershorit rrisin entuziazmin

Publikuar më: 26/7/2022, ora 15:11

Ferjolt Ozuni, përfaqësues i industrisë turistike, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN, nga ku komentoi sezonin turistik në vend dhe problemet me të cilat ai po përballet.