Sfida me koronavirusin, Meta mbledh “online” Këshillin e Sigurisë Kombëtare

Koronavirusi ka bërë atë që faktorët vendas dhe ndërkombëtarë nuk e bënë dot për muaj të tërë të krizës politike, të ulë në një tryezë palët, edhe pse virtualisht.