Sfida ndaj Polonisë, Gjimshiti dhe Gjasula kërkojnë fitoren

Përditësuar më: 31/8/2021, ora 08:39

Sfida ndaj Polonisë, Gjimshiti dhe Gjasula kërkojnë fitoren

Përditësuar më: 31/8/2021, ora 08:39

Ndërsa kombëtarja kuqezi ka tashmë të plotë të gjithë kontigjentin në Varshavë, me ardhjen edhe të futbollistëve të angazhuar gjatë fundjavës me klubet respektive, Berat Gjimshiti dhe Klaus Gjasula motivojnë ekipin, por gjithmonë me këmbë në tokë.

Sfida ndaj Polonisë, Gjimshiti dhe Gjasula kërkojnë fitoren

Përditësuar më: 31/8/2021, ora 08:39

Ndërsa kombëtarja kuqezi ka tashmë të plotë të gjithë kontigjentin në Varshavë, me ardhjen edhe të futbollistëve të angazhuar gjatë fundjavës me klubet respektive, Berat Gjimshiti dhe Klaus Gjasula motivojnë ekipin, por gjithmonë me këmbë në tokë.