Sfida pas diplomimit, prezantohet nisma e re për punësimin e studentëve

Publikuar më: 10/12/2021, ora 13:55

Sfida pas diplomimit, prezantohet nisma e re për punësimin e studentëve

Publikuar më: 10/12/2021, ora 13:55

Një guidë studentore online u prezantua si një mundësi e re për punësimin e studentëve. Nisma është e vetë studentëve dhe aktorëve të tjerë që mbështesin zhvillimin e rinisë në vend. Guida Studentore e Punësimit do të qëndrojë si një urë mes studentëve dhe vendeve të lira të punës.

Sfida pas diplomimit, prezantohet nisma e re për punësimin e studentëve

Publikuar më: 10/12/2021, ora 13:55

Një guidë studentore online u prezantua si një mundësi e re për punësimin e studentëve. Nisma është e vetë studentëve dhe aktorëve të tjerë që mbështesin zhvillimin e rinisë në vend. Guida Studentore e Punësimit do të qëndrojë si një urë mes studentëve dhe vendeve të lira të punës.