Sfida për energjinë, kërkohet diversifikim i burimeve, por mungojnë punonjësit

Publikuar më: 5/5/2022, ora 16:46

Sfida për energjinë, kërkohet diversifikim i burimeve, por mungojnë punonjësit

Publikuar më: 5/5/2022, ora 16:46

Përveç vullnetit për ndryshime ligjore dhe mbështetje financiare, sfida e Shqipërisë në drejtim të diversifikimit të burimeve të energjisë pengohet edhe nga mungesa e punonjësve. Zgjidhja e këtij ngërçi sipas ekspertëve duhet të nis te një bashkëveprim më i mirë mes institucioneve publike, universiteteve dhe shkollave profesionale. ndër sfidat që kërkon zgjidhje dhe mungesa e punonjësve.

Sfida për energjinë, kërkohet diversifikim i burimeve, por mungojnë punonjësit

Publikuar më: 5/5/2022, ora 16:46

Përveç vullnetit për ndryshime ligjore dhe mbështetje financiare, sfida e Shqipërisë në drejtim të diversifikimit të burimeve të energjisë pengohet edhe nga mungesa e punonjësve. Zgjidhja e këtij ngërçi sipas ekspertëve duhet të nis te një bashkëveprim më i mirë mes institucioneve publike, universiteteve dhe shkollave profesionale. ndër sfidat që kërkon zgjidhje dhe mungesa e punonjësve.