Sfidat e komunitetit egjiptian në Shqipëri

Në Ditën Ndërkombëtare Egjiptiane ishin të ftuar në “Dita Jonë” Brejdon Xhavara, gazetar, dhe Gentian Sejrani, jurist, të cilët folën për sfidat e këtij komuniteti në vendin tonë.