Sfidat e Kosovës, qëndrimet dhe debatet që e përcjellin atë

Publikuar më: 22/7/2022, ora 14:05

Sfidat e Kosovës, qëndrimet dhe debatet që e përcjellin atë

Publikuar më: 22/7/2022, ora 14:05

22 Korriku është një ditë e rëndësishme për kalendarin historik të Kosovës pasi shënohen sot 12 vjet nga dita kur Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë konfirmoi pavarësinë e Kosovës. Nga ajo ditë, Kosova fitoi të drejtën ndërkombëtare për të qenë e pavarur. Eksperti i çështjeve të sigurisë, Drizan Shala foli në Ditari në A2 CNN mbi sfidat dhe debatet që e përcjellin atë.

Sfidat e Kosovës, qëndrimet dhe debatet që e përcjellin atë

Publikuar më: 22/7/2022, ora 14:05

22 Korriku është një ditë e rëndësishme për kalendarin historik të Kosovës pasi shënohen sot 12 vjet nga dita kur Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë konfirmoi pavarësinë e Kosovës. Nga ajo ditë, Kosova fitoi të drejtën ndërkombëtare për të qenë e pavarur. Eksperti i çështjeve të sigurisë, Drizan Shala foli në Ditari në A2 CNN mbi sfidat dhe debatet që e përcjellin atë.