Sfidat ekonomike të kryetarëve të rinj të bashkive – A2

Sfidat ekonomike të kryetarëve të rinj të bashkive

Sapo ka nisur procesi i konstituimit te kryetarëve të rinj të bashkive, të dalë nga zgjedhjet e 30 qershorit dhe ata presin që të futen në zyra.

Shkarkoni aplikacionin e A2