Sfidat me CR7 dhe Messi-n, Uzuni flet për A2

Nga fushat me baltë të Shqipërisë, te himni i Champions League, nga karriera e vështirë ku duhet të zgjidhte mes futbollit apo ndihmës për familjen e tij, te përballjet me disa nga yjet më të mëdhenj të dekadës së fundit në futboll, Cristiano Ronaldo e Lionel Messi.

Myrto Uzuni tregon në A2, në një intervistë për gazetarin Erald Kodhelaj, se si e përjetoi hedhjen e shortit dhe çfarë pret nga përballjet me yjet e futbollit botëror.